Za 13. sjednicu

1.Davanja suglasnosti ravnatelju Škole za sklapanje Ugovora o radu sa Dinom Delačem,mag.ing.elektrotehnike

Kao što znate na sjednici Školskog odbora održanoj 30.1.2018.(12.sjednica) ,dali ste suglasnost za sklapanje ugovora o radu na određeno puno radno vrijeme sa Dinom Delačem,mag.ing.elektrotehnike,zbog korištenja godišnjeg odmora kolege Ive Canjuge.Kako je kolega Canjuga otišao u mirovinu s danom 24.2.2018. valjalo je raspisati novi natječaj ,za navedeno radno mjesto, na puno neodređeno radno vrijeme.Na natječaj su se javila 2 kandidata.Uvjete natječaja ,u potpunosti, ispunjava samo Dino Delač,mag.ing.elektrotehnike. Stoga predlažem da mi date suglasnost sa sklapanje ugovora o radu na puno neodređeno radno vrijeme sa Dinom Delačem,mag.ing.elektrotehnike.
Sukladno članku 29.d Poslovnika o radu kolegijalnih tijela,pozivam Vas da se očitujete do 09.3.2018. godine do 16 sati i date suglasnost za sklapanje navedenog ugovora o radu.
Sukladno Poslovniku o radu kolegijalnih tijela, članku 29.d. stavak 5., članovi Školskog odbora koji se do navedenog termina ne očituju,smatrati ću da su suglasni sa prijedlogom te da su dostavili suglasnost.

Također pogledajte...