Za 9. sjednicu

Sukladno članku 29.a Poslovnika o radu kolegijalnih tijela,sazivam 9. elektroničku sjednicu Školskog odbora sa sljedećim dnevnim redom:

1.Davanja suglasnosti ravnatelju Škole za sklapanje ugovora o radu

Kako je proveden natječaj za nastavnika TZK-a , koji je objavljen dana 30. listopada 2017. na školskim mrežnim stranicama i Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, a na koji se nije javio nitko od osoba koje ispunjavaju uvjete natječaja,predlažem da mi date suglasnost za sklapanje ugovora o radu na puno određeno radno vrijeme za zamjenu nastavnika Damira Šuška koji je na bolovanju do daljnjega.Nastavnika će zamijeniti Andre Tibljaš.mag.educ.politehnike i informatike,kao nestručna zamjena, inače dugogodišnji sportaš.

Sukladno članku 29.d Poslovnika o radu kolegijalnih tijela,pozivam Vas da se očitujete do 13.11.2017. godine do 16 sati i date suglasnost za sklapanje navedenog ugovora.
Sukladno Poslovniku o radu kolegijalnih tijela, članku 29.d. stavak 5., članovi Školskog odbora koji se do navedenog termina ne očituju,smatrati ću da su suglasni sa prijedlogom te da su dostavili suglasnost.

Također pogledajte...