Natjecanje i smotra mladih tehničara Primorsko-goranske Županije:

   a) Strojarstvo: – 1. mjesto: – Učenik: Danijel Prpić
   Mentor: Mihovil Telebar

 

   b) Graditeljtvo: – 1. mjesto: – Učenik: Andrej Javor
    Mentor: Ljudevit Hajdu

 

 

   c) Inovacije: – 1. mjesto: – za rad “Upravljanje tokarilicom pomoću PC-a”
   Učenici: Davor Konc

 

  Mentor: Ivan Zlatić

 

 

Općinsko takmičenje mladih tehničara:

30. ožujka 2001. godine u organizaciji Kluba mladih tehničara “ELKO” uspješno je održano Općinsko takmičenje maldih tehničara osnovnih škola.
inovatori_2000_1inovatori_2001_1

Izložba učeničkih radova povodom obilježavanja Dana Škole:

Klub mladih tehinčara svake godine 14. svibnja organizira i postavlja izložbu učeničkih radova povodom obilježavanja Dana EIOŠ, gdje se javnosti prezentiraju najbolji radovi naših učenika (i onih koji nisu članovi Kluba) izrađeni tijekom godine u školskim i drugim radionicama, servisima, radnim organizacijama i maturalni radovi prema odabiru predmetnih nastavnika. Na samoj izložbi ti radovi ocjenjuju se unutar tri područja rada tj. klubskih sekcija (ino, električne i strojarske konstrukcije i elektronika). Najbolji u svojoj klasi nagrađuju se priznanjima i prigodnim darovima, a ostali dobivaju zahvalnice za sudjelovanje u natjecanju.

Dakle, rezultati koje su postigli naši članovi tijekom školovanja u našoj školi i kasnije, na studiju ili u radu u svojim radionicama i servisima, svjedoče o uspješnom radu Kluba koji čeka nove članove koji će dosegnuti iste, a možda i bolje rezultate.