Zašto baš EIOŠ?

misljenje_1 prijam_1 prijam_inovatora_1

  1. Jer je Škola duge i uspješne tradicije u kojoj se učenice i učenici obrazuju za zanimanja u elektrotehničkoj struci od 1912. godine!
  2.  Završetkom bilo kojeg obrazovnog programa(zanimanja) u trogodišnjem trajanju stječe se srednja stručna sprema završetkom programa Tehničar za mehatroniku stječete izvrsnu pripremu za tehničke studije na sveučilištu!!
  3. Po završetku trogodišnjih programa,svi učenici mogu se doškolovati za tehničare(elektro struke), u našoj Školi, kao redoviti učenici ili polaznici obrazovanja odraslih!
  4. Jer je znatan broj naših bivših učenika završio studije!
  5. Naši učenici su vrlo uspješni na brojnim državnim i međudržavnim natjecanjima, smotrama i izložbama novih tehnologija i inovacija te su dobitnici najviših priznanja i medalja!
  6. Jer se kroz naše obrazovne programe stječu teoretska i praktična znanja i vještine dovoljne za samostalan početak rada i daju solidnu podlogu za nastavak školovanja jer je temelj elektrotehničke struke u prirodnim znanostima!
  7. Jer nudi obrazovne programe za zanimanja koja su tražena na tržištu rada!
  8. Jer je područje elektrotehnike, elektronike i računalstva neograničeno i bazna je infrastrukturna grana u razvoju svakog društva!
  9. Jer su stručni učitelji i profesori ljudi koji vole svoj posao i žele znanje i vještine prenijeti učenicama i učenicima!
  10. Jer su učionice stručnih predmeta i školske radionice kvalitetno opremljene alatom, instrumentima i računalima!

90_1 cd_1 gledanje_1 monografija_1

 Da biste saznali više o školi zavirite u našu monografiju izdanu 2002. godine i pogledajte AV zapis na CD-u o radu škole i praktičnoj nastavi u poduzećima.

Također pogledajte...