29.11.2021.

Hvala svima koji su dali svoj glas za uradak našeg učenika koji je napravio najbolji rad – story/reklamu za Preobrazbu. To je Mario Meštrović!!!! Čestitke najboljem od najboljih u 1. fazi!

Prosudbeno povjerenstvo je prema istim kriterijima vrednovanja kao i mentori učenika od 32 uratka, u prvoj fazi odabralo pet uradaka koji su se plasirali u završnu četvrtu fazu projekta Lektira na mreži. Uradcima su pribrojani i glasovi javnosti koja je sudjelovala s 1965 glasova.

22.11.2021.

Trebamo Vaš glas! Podržite rad svog kolege koji je u natjecanju Lektira na mreži ušao među najbolje 🙂

Na poveznici su radovi koji su dobili najviše bodova u prvom krugu vrednovanja (32 najbolja od 137 prijavljenih iz 31 škole)

rad našeg učenika je LNM1196…prvi na vrhu stranice 🙂

Na dnu stranice možete glasovati, nadamo se da ćete odabrati njegov rad i kliknuti na VOTE 🙂

https://sites.google.com/view/lektira-na-mrezi/kreativni-uradci/21-22-kreativni-uradci-svi/21-22-kreativni-uradci-i-faza-30-najboljih

Glasovati možete do 29. studenoga 2021. godine u 12 sati

LEKTIRA NA MREŽI je projekt Hrvatske mreže školskih knjižničara namijenjen učenicima, školskim knjižničarima i profesorima hrvatskoga jezika srednjih škola.

Od 1. listopada do 12. studenoga 2021. godine, učenici su sa svojim školskim knjižničarima i nastavnicima hrvatskoga jezika radili na zadatku te odabrali jedno djelo od tri ponuđena u ovogodišnjem projektu – Preobrazba, Gospoda Glembajevi i Lovac u žitu. Zadatak je bio u alatu Ampstor (https://www.ampstor.co) prema uputama koje su dobili na održanom webinaru, dobro predstaviti djelo kroz zanimljivu, interaktivnu reklamu i potaknuti interes za čitanje upravo tog odabranog lektirnog djela.

Zapratite: #LNM #lektira_na_mreži #hmšk #cnsl