RADNO VRIJEME INTERLIBERA
✅Utorak, srijeda, četvrtak 10.00h do 21.00h
✅Petak i subota 10.00h do 22.00h
✅Nedjelja 10.00h do 20.00h
ULAZ NA SAJAM uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili važećeg negativnog testa (PCR do 72 sata, brzi antigenski do 48 sati).
Djeca do 12 godina starosti ulaze bez ograničenja. Osigurane su sve potrebne zaštitne mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba.
Posjetitelji, predstavnici medija i izlagači koji nemaju potvrdu moći će obaviti brzi test ispred glavnog južnog ulaza (postavljen kontejner), a cijena testiranja iznosi 50 kuna. Nakon potvrde negativnog nalaza, dolazi se do barijera/vrtuljaka, dobiva se jednokratna narukvica i ulazi na sajam. Brzi test vrijedi 48 sati.
ZNK – Zajednica nakladnika i knjižara pri HGK kroz svoj projekt “Knjiga svima i svuda” koji se održava u istom tjednu sudjeluje u promociji i dostupnosti knjige i čitanja.
Na web stranici Knjiga svima i svuda svi knjigoljupci moći će naći zanimljive naslove na popustima od 20 pa sve do 70 posto. Naslove će ponuditi 100-tinjak nakladnika i knjižara diljem Hrvatske, a ovisno o preferencijama isti će se moći kupiti online ili na prodajnim mjestima.
2021. GODINA ČITANJA
Želiš znati? Želiš osjećati? ČITAJ!