Učenici drugih, trećih i četvrtih razreda ne moraju dolaziti u tajništvo po potvrde za prijevoz jer su popisi poslani u Autotrolej. Učenici prvih razreda moraju uzeti novu potvrdu, jer oni mijenjaju kategoriju iz OŠ u SŠ. To mogu napraviti preko školskih stranica (vidi – www.eios.hr , Administracija, Potvrde).

Izuzetak od ovoga su učenici koji su došli iz drugih škola ili  su promijenili adresu stanovanja, u tom slučaju moraju uzeti novu potvrdu.  Isto tako, učenici koji su upisali nastavak obrazovanja (za Tehničare za mehatroniku), moraju uzeti novu potvrdu za ovu šk. god.

Učenici prvih razreda koji putuju prigradskim linijama (2.-4. zona) ostvaruju pravo na 75% popusta, ali te potvrde još nisu na našim stranicama jer ih nismo dobili od Ministarstva znanosti i obrazovanja. Čim nam ih dostave biti će dostupne na stranicama. Ostali učenici prvih razreda koji koriste gradske linije mogu popuniti potvrdu Autotroleja koja je na našim školskim stranicama, poslati na navedeni mail (potvrde@eios.hr), te idući radni dan preuzeti ovjerene potvrde u tajništvu. Vrijeme preuzimanja potvrda je od 9,00 do 12,00 sati (ako škola radi u prvoj smjeni) ili od 15,00 do 18,00 sati (ako škola radi u drugoj smjeni).